Organisatie

NICO SLUIS VLEESWAREN BV is een oer Hollands familiebedrijf in het midden van het land.

Nico Sluis, eigenaar en oprichter van deze onderneming,  startte in 1995 met het produceren van vleeswaren voor de groothandelaren in Nederland. 

Uiteindelijk heeft dit geleid tot een volwaardig status als fabrikant van verschillende soorten hammen, beenhammen, fricandeau, rosbief, rollades en verschillende gekookte, gebraden en gebakken specialiteiten van hele spierdelen van zowel varkens-, rund- en lamsvlees. 

Onze producten onderscheiden zich door bewezen Kwaliteit!

Onze vleeswaren zijn stuk voor stuk de lékkerste vleeswaren. Soms net een tikkeltje duurder, maar dit wordt door de kwaliteit én de smaak van het product ten alle tijden naar de laatste plaats verwezen.  Velen zijn u voorgegaan en zullen dit alleen maar beamen!

De leveranties vinden plaats aan de groothandels, welke weer leveren aan slagerijen, supermarkten, horeca en andere grootverbruikers.

Een steeds groter deel van de productie gaat naar supermarktorganisaties, ontstaan door niet alleen onder private label te leveren, maar juist per relatie een eigen karakter aan het product mee te geven.

De wens van de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Huidig klantenbestand:

De mensen welke werkzaam zijn bij Nico Sluis Vleeswaren hebben allemaal een opleiding gehad waarin het ambacht, de hygiëne en voedselveiligheid een belangrijk aspect vormen.

Certificeringen: HACCP goedgekeurd door NVWA sinds 1998,
BRC gecertificeerd door Lloyds op AA niveau.